Kecel blog

Kötelező oltás

2021. október 30. 07:43 - lékhorgász

Megjelent a kötelező oltásról szóló rendelet. 
Immár hivatalosan is sárba tiporta a kormány az emberek azon jogát, hogy rendelkezzen saját maga arról, hogy be szeretné-e magát oltatni vagy sem. 
A zsarolási módszer hasonló, mint anno a magánnyugdíjpénztárak esetén (aki nem lép vissza, az nem kap az államtól nyugdíjat, mellesleg azóta sem valósult meg az egyéni nyugdíjszámla). Aki nem veszi fel az oltást, az nem dolgozhat tovább addig, amíg fel nem veszi. A felelősség át lett tolva a munkáltatókra, hogy az emberek a munkaadókat szidják és ne a csodálatos Fideszt, ami ezt bevezette. 

A zsarolás nem megengedett senki által! 

Ilyen szintre még senki sem süllyedt le az utóbbi 30 évben a magyar politikai életben. A 2/3-dal lehet élni és visszaélni, utóbbi már profin megy.
Feltűnően csendben van az ügyben az MSZP, DK, a balossá átvedlett Jobbik, az LMP, a PM, a Momentum avagy - ahogy sokan hívják - a moslékkoalíció is. A hallgatás pedig egyetértés szokott lenni, főleg ebben az országban, ahol a pártok a háttérben kéz a kézben falaznak egymásnak évtizedek óta. Lásd soha be nem teljesült nagy elszámoltatási ígéretek vagy az ügynöklisták kérdése, amiket a mai napig titkolnak. Vélhetően azért, mert tele van a Parlament a mai napig néhai ügynökökkel, akik tönkre tették sok ember életét, más ésszerű magyarázat nincs erre.
Innen csak egy-két lépés, hogy ugyanilyen diktatórikus módszerrel sárba tiporják mások jogait is az önrendelkezés felett, például kötelezhetik az oltás felvételére a gyerekeket is.
Beszédes az is, hogy kizárólag a Mi Hazánk Mozgalom tiltakozik és tiltakozott az oltás kötelezővé tétele ellen az ellenzékből. Legalább megkönnyítik sok ember dolgát, hogy jövőre kire is szavazzon.
Sokan nem azért nem oltattak, mert oltásellenesek lennének, hanem mérlegelni akarnak az információk alapján, hogy melyiket válasszák. Utána néznek a statisztikáknak. No, nem a magyarnak, amit nem győznek takargatni, hanem olyan országok statisztikáinak, ahol normális módon zajlik a kommunikáció és nem ócska propaganda megy napi 24 órában magukat már teljesen lejáratott, össze-vissza beszélő, korábbi nyilatkozataiknak teljesen ellentmondó, hiteltelen "szakértők" által.
Végül gratulálok mindenkinek (helyben is), akik asszisztáltak és asszisztálnak a zsarolás bevezetéséhez és azoknak a cégeknek is, akik élnek majd a lehetőséggel és megzsarolják a munkavállalóikat. Azok, akik ilyen helyen dolgoznak, gondolkozzanak el majd azon, hogy jó helyen dolgoznak-e! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kecel.blog.hu/api/trackback/id/tr9716740152
süti beállítások módosítása