Kecel blog

Az oltás zsarolás folytatódik

2022. január 14. 20:25 - lékhorgász

Tegnap bejelentették, hogy február 15-től csak annak marad meg az ország csoda kártyája, a védettségi igazolvány (ami annyira azért nem véd, mert oltottak is elkaphatják a vírust), aki felveszi a 3. oltását, illetve akinek nem telt el 6 hónap a 2. oltása óta.
Az EU tagállamok elismerik a fertőzésen való átesettséget is, amely szerepel az EU Digitális COVID Igazolásban (EU Digital Certificate) is. Ha a kormány tényleg így vezeti be ezt a szabályt, akkor ezzel megint ellentmondás lesz a magyar oltási igazolás és az EU követelmények között. Gratulálok az újabb zsaroláshoz, mert ezek szerint már az se számít, ha valaki átesett a fertőzésen vagy magas az antitest száma az oltások következtében.
Legalább akciós lett a csirkefarhát, a demagógia pedig padlógázon megy. Valaki szólhatna felfelé, hogy limitálni kellene a euro/forint árfolyamot is (ami 2010 óta elszaladt 275 Ft környékéről 372 Ft-ig gyengülve a közelmúltban, így kizsebelve a forintban megtakarító embereket) vagy a magyar államadósságot, amit a 2010-es 21479 milliárdról sikerült "csökkenteni" a nagy gazdasági sikerek között 42106 milliárd Ft-ra. Tehát, majdnem duplázódott 12 év alatt.
Most már ott tartanak, hogy lassan a gyerekek következnek a zsarolásban. Egyre több osztályt raknak karanténba Kecelen is, ezzel ellehetetlenítve "családbarát" módon a szülőket. Kontaktszemélyként ugyanis a szülő nem mehet táppénzre, már januárban el kell kezdenie elfüstölnie az éves szabadságát, már ha a munkáltatója ezt tolerálja és nem rúgja ki emiatt. Már az ócska propaganda média nyomja, hogy az a gyerek, aki be van oltva, az mehet majd iskolába, aki nincs, annak karanténban kell maradnia. Ezzel szép lassan rákényszerítik a szülőket arra, hogy be legyenek oltva a gyerekeik. 
El a kezekkel a gyerekektől! Mindennek van határa!
Szerencsére a parlamenti képviselőkre nem vonatkozik a kötelező oltás, mert azt leszavazták decemberben a moslékkoalícióval egyetemben. Zsarolni csak a szavazópolgárokat engedik, akiknek köszönhetően bent ülnek a Parlamentben és felvehetik a havi akár többmilliós fizetésüket az adófizetők pénzéből.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kecel.blog.hu/api/trackback/id/tr2216813470
süti beállítások módosítása